Izaberite svoj omiljeni Stil

PromeniBoje

web design

Izrada internet aplikacija i web Sajta

SEO Research

Izrada internet solucija za Vaš sajt

24/7 support

Na raspolaganju smo Vam

Cenovnik usluga

Usluge CSS servisa računara,

opis usluga kao i cene pogledajte ispod

Pregledom drugih sajtova smo videli da kolege na svoj sajt ne stavljaju sve cene usluga, već pojedine usluge sa velikim popustima. Dolaskom kod njih Vi ste se obavezali da platite, a takve popravke budu i tri puta skuplje jer Vam naplaćuju i ono što ne piše na sajtu, a spada u popravku. Kod nas nije takav slučaj, naš servis je na sajt stavio dugačak spisak usluga i za svaku uslugu cenu. Nema laži i nema prevare. Naša svaka usluga je lepo i detaljno opisana, i naravno cenu za tu uslugu. Naravno naš servis računara je dužan i da Vas pozove pre svake popravke i konsultuje se sa Vama o popravci. Servis računara ne sme da na svoju ruku popravlja računar ili laptop i to bez znanja vlasnika. Sve sporne detalje naš servis rešava razgovorom i dogovorom, u suprotom nadležan je Sud u Vranju.

Naziv usluge

Opis usluge

Cena usluge

Popravka hardvera

Cilj je da se pronađe kvar, i da se otkloni. Mi sa sobom nosimo sve delove računara, koje testiramo kod vas. Pozovite nas i za par trenutaka ćete znati kvar na računaru i cenu popravke. Izbegnite nošenje računara u servis, i dodane troškove. Često je potrebno kupiti nov ili polovan deo, u dogovoru sa klijentom. Ovdje spadaju zamena napajanja, grafičke kartice, matične ploče, cd/dvd playera, i mnogih drugih fizičkih komponenti računara. 
 

1000 dinara

Popravka softvera

Usled nekih grešaka programi i sistem neće normalno da rade da rade. Pristupamo pronalasku kvara i brzom otklanjanju. Dolazimo kod vas i na licu mesta uz vaše prisustvo popravljamo sve nastale probleme na vašem računaru.

1200 dinara

Instalacija i reinstalacija sistema

Kompletna instalacija operativnog sistema, sa svim programima i drajverima. Posle instalacije sistema praktično dobijate nov računar, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Nema više kočenja, izbacivanja grešaka, sporog rada, virusa, i svega ostalog što vam je smetalo. Nov sistema, rešava sve probleme. Instalacija Mac OS je skuplja zbog težine instalacije.
 

2000 dinara/3000 dinara Win/Mac OS

Nadogradnja računara

Klijent želi da poboljša svoj računar nekim jačim i novijim delovima. Uvek ćemo naći najbolje rešenje i najbolju cenu u gradu za kupovinu delova. Imamo dilerske cene novih delova u Vranju, u ponudi imamo i polovne delove. Za vas pronalazimo sve što vas interesuje od hardvera na oglasima, sa najmanjom cenom.

2800 dinara

Sklapanje novih računara

Uz dogovor i savete klijentu, pronalazimo delove po najpovoljnijim cenama u gradu. Sklapamo računar u servisu, instaliramo sistem i programe. Imamo dilerske cene novih delova i sigurno najeftinije komponente u Vranju. Sa nama vi možete uštedeti i do 100 eura na jednom sklopljenom računaru. Mi se ne ugrađujemo u cenu delova, već samo na uslugu pronalaska delova, odlazak po njih, sklapanje računara i instalaciju sistema sa svim pratećim programima, i isporuku na kućnu adresu.

3500 dinara

Čišćenje virusa i trojanaca

Ovo je najteži posao u našoj profesiji, al smo uspešni u rešavanju ovoga problema. Imamo najbolje svetske metode, i antivirusne programe na svetu. Iskustvo u rešavanju ovoga problema je ogromno, jer mi kao servis smo dužni da vas zaštitimo na internetu. Pratimo uvek novo nastale viruse, metode ukljanjanja virusa, primenjujemo to prvo kod nas, da se uverimo u rezultate uklanjanja. Garantujemo u 99% da posle naše intervencije u Vašem računaru neće biti virusa i trojanaca. Posle instalacije antivirusne zaštite možete biti sigurni na internetu.
 

2000 dinara

Podešavanje internet i E-mail

Dobili ste internet a ne znate kako da ga podesite. Internet vam radi, a ne primate poštu. Podešavanje modema, rutera, pravljenje e-mail naloga, pravljenje potpisa za poruku, arhiviranje poruka, update antivirusa.

2000 dinara

Umrežavanje računara

Imate više računara na raspolaganju, i želeli bi ste da ih povežete i da među njima delite podatke, poštu, internet. Korisno za firme.

3500 dinara

Spašavanje podataka

Greškom ste izbrisali neke važne podatke iz računara, i želeli bi da ih vratite. Postoje programi koju vrše povraćaj podataka, ali njima treba pažljivo rukovati. Prepustiti posao stručnjacima. U ovu cenu se računa i razna kopiranja podataka sa harda na hard, sa harda na DVD. To nama oduzima vreme, koje bi proveli radeći neki drugi posao. 
 

2500-4000 dinara

 

Čišćenje laptopa od prašine

Usled rada laptop nakuplja prašinu u svoje kućište i stvara se visoka temperatura, koja može da bude jedan od glavnih uzroka velikih i skupih popravki. Ako ste primetili da vam se laptop oko tastature mnogo greje, ako vam ventilator radi bučno i ubrzano, pozovite nas hitno. Naš servis će da otvori vaš laptop, da očisti svu nagomailanu prašinu iz njega, da očisti sve otvore za izbacivanje toplog vazduha, stavljamo termalnu pastu na sve vitalne čipove. Jednom rečju, ovo je posao koji morate uraditi čim primetite visoku temperaturu. Posle ovoga vas laptop će raditi brže, neće se grejati ai vi ćete biti sigurni. Uz to prodajemo kvalitetna postolja sa ventilatorom za sve tipove laptopova. Kada jednom uradite, uradite kako valja. 

2000 dinara

Izrada web sajta i SEO optimizacija za Google

Proširili smo posao, pa sada radimo i izradu web sajtova. Vršimo i optimizaciju, prepravke, i obezbeđivanje mesta na internetu za vaš sajt sa adekvatnim imenom. Pogledajte naš sajt kako se na Googlu rangira posle samo 8 meseci postojanja. Prvi smo u većini termina iz IT sveta, ili drugi.To je veliki uspeh za jednu firmu, za nove klijente i samo poslovanje firme. Pozovite nas da vam uradimo studiju za sajt vaše firme, cenu usluge, SEO optimizaciju sajta. Ne čekajte da vam klijenti sami dođu, napravite sajt i pozovite ih.

Po učinku

Popravka matične ploče desktop računara

Menjamo kondenzatore, blok kola, reballing čipa na ploči, i još mnogo toga..
 

2500 dinara

Popravka grafičkih kartica desktop računara

Popravljamo sve kvarove na grafičkim karticama, po povoljnim cenama.

1000-2000 dinara

Čuvanje i kopiranje podataka

Uvek zamolimo klijente da sve važne podatke sačuvaju na particiju D, na eksterni hard disk, na USB, ili da narežu na DVD.Tu spadaju slike, muzika, filmovi, dokumenti, itd. Nama ovaj posao oduzima mnogo vremena, i prinuđeni smo da naplatimo ovu uslugu.

500 dinara 20GB podataka

Popravka BGA čipa na matičnoj ploči laptopa, reballing čipa

Kada se laptop gasi posle paljenja, tada neće da se upali, lampice samo trepere, crn ekran posle paljenja. Potrebno je menjati glavni čip na matičnoj ploči. Kod ovog problema cenu ne možemo da vam kažemo preko telefona. Matična ploča je najkompleksniji deo u laptopu i mnogo toga može da bude kvar. Ali taj kvar ima i uzrok, i kada radimo popravku mi rešavamo kvar i rešavamo uzrok tog kvara. 

4000 - 6000 dinara

Popravka grafike na laptopu, reballing grafičkog čipa

Crn ekran posle paljenja, boja se razmešala po ekranu, pojavile se tačkice na ekranu. Potrebno je menjati grafički čip na matičnoj ploči. Cena zavisi od cene samog čipa u laptopu. Ponekada je potrebno samo opet zalemiti isti čip na matičnu, ponekada je potrebna kompletna zamena. 

4000 - 6000 dinara

Zamena naponskog konektora na laptopu

Laptop vam nema napon, pokidali ste konektor na laptopu, laptop gubi struju. Sve ove kvarove naš laptop servis rešava za jedan radni dan. Vršimo popravku naponskog kabla, zamenu konektora na kućištu laptopa.

2500-3000 dinara

Uslužna dijagnostika

Naplaćuje se u slučaju kada klijent odustane od popravke iz nekih razloga.

1000 dinara.

Instalacija programa po zahtevu klijenta

Imate neke specijalne programe koji vam trebaju, a ne spadaju u paket sa instaliranim sistemom. Može, instaliraćemo vam sve programe koje želite.

500 dinara po programu

Popravka TFT monitora i TV aparata

Vršimo zamenu elektrolita, kondenzatora, inverterskih kola, blok kondenzatora, otpornika, trafoa, čipova. Izduvavanje prašine, čišćenje štampane ploče.

2000/2500 dinara

Popravka svih vrsta punjača za laptopove

Ukoliko vam punjač ne radi iz nekog razloga, ne očajavajte. Vršimo popravku svih vrsta punjača na tržištu. Popravljamo kabl u prekidu, menjamo konektor na kraju kabla, menjamo otpornike, diode, osigurače, kola, trafoe. Uz ovo imamo i prodaju novih i polovnih punjača, račun i garancija na rad.

800 - 1500 dinara

Dijagnostika kvara na laptopu

Dijagnostika laptopa, pronalaženje kvara se naplaćuje ukoliko kijent odustane od popravke laptopa.

2500 dinara

Dijagnostika kvara na desktop računaru

Dijagnostika laptopa, pronalaženje kvara se naplaćuje ukoliko kijent odustane od popravke računara. Ukoliko se odluči popravljati računar kod nas dijagnostika je besplatna.

1000 dinara

Zamena ekrana na laptopu

Uslužna zamena ekrana na laptopu se naplaćuje po cenovniku CSS računara. Po uslovom da ekran nije kupljen u našem servisu.

1500 dinara

Popravka laptop punjača

Popravljamo punjače za sve laptopove na tržištu. Zamena konektora, zamena kabla, prelemljivanje, zamena stabilizacije napona, zamena osigurača, trafoa itd.

800 - 1500 dinara

 

 

 

 

Cenovnik naših usluga podrazumeva popravka jednog kvara na vašem laptop ili desktop računaru. Mi kao servis smo dužni da Vas obavestimo o težini kvara kao i o ceni popravke, također i sve sumnjive detalje koje mogu biti predmet popravke. U dogovoru sa vama naš servis računara vrši popravku ili zamenu spornog dela, dužni smo da posle popravke testiramo Vaš laptop ili računar, kao i prilikom preuzimanja izdavanje računa sa detaljima i ceni popravke, naravno i garanciji na urađen rad. Terenski rad podrazumeva dolazak na Vašu adresu, što se posebno naplaćuje, utrošeno vreme dolaska, gorivo, amortizacija, pritisak rada na terenu. Dolazak kod klijenta se naplaćuje po našem cenovniku, i to je istaknuto na našem sajtu.

Dosta često pri kupovini računara nailazite na prodavce kojie preterano hvale i nude konfiguracije koje se već nalaze sklopljene u radnji.Ono u šta smo sigurni je činjenica da svako od nas ima različita očekivanj od svog računara pa tako i potrebu da se on personalizuje.Mi vam nudimo vaš budući računar. Računar koji vam stvarno treba i koji će zadovoljiti sve vaše potrebe u narednih 5-6 godina.Računar čije komponente imaju garanciju i do 10 godina, koji je testiran i čija isporuka je besplatna!

Postupak je vrlo jednostavan, pošaljite upit na email cybersolutionservis@gmail.com napišite koji je vaš budžet i za koju namenu bi koristili računar, naši inžinjeri će konfigurisati računar po vašoj meri.Potom vam šaljemo email sa predlogom svih komponenti u konfiguraciji.Kada prihvatite ponudu potreban je samo jedan dan kako bi vaš novi računar stigao do vas.

Vaš CSS!

 

 

DOLAZAK NA KUĆNU ADRESU JE 1000 dinara uz zakazivanje termina. Ukoliko vam je hitno i serviser dolazi odmah cena dolaska je 1500 dinara.

 

Uvek možete doći kod nas u servis i doneti vaš računar ili laptop i time uštedeti.

 

  • Ukoliko klijent odluči da popravlja svoj uređaj kod nas, dijagnostika se ne naplaćuje
  • Sve cene su izražene u dinarima, CSS računari nisu u sistemu PDV-a.
  • Zadržavamo pravo promene cena bez prethodne najave
  • Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, uplata može i preko računa
  • Plaćanje platnim karticama nije moguće, kao ni u evrima

 

Otvorili smo online prodavnicu delova za laptopove, delovi za kompjutere, gotovi kompjuteri, delovi za mobilne telefone. Spisak se dnevno ažurira i popunjava, a sve možete videti na starnici KP-sajta .

Ne čekajte i ne tražite druge servise. CYBER SOLUTION SERVIS vam nudi ono što vam je potrebno.