Izaberite svoj omiljeni Stil

PromeniBoje

web design

Izrada internet aplikacija i web Sajta

SEO Research

Izrada internet solucija za Vaš sajt

24/7 support

Na raspolaganju smo Vam

ZAMENA TASTATURANA LAPTOPOVIMA

Zamena tastature na laptopovima je jedan od čestih kvarova sa kojim nam klijenti dolaze. Obično nepažnjom proliju vodu, čaj, sok, ili kafu po tastaturi, pri čemu ona bude u kratkom spoju i tasteri više ne rade. Generalno tastature na laptopovima se ne mogu popravljati, već se menjaju cele. Mi imamo najbolje cene u Srbiji, Laptop tastature cenovnik.docx, naše tastature su rađene po originalnoj licenci u fabrikama u Kini. Dajemo garanciju godinu dana. Cesto se desi da klijent prolije kafu po tastaturi Kompletnu ponudu možete videti klikom na logo firme Tastature za apple laptopove Toshiba tasatture Samsung tastature Compaq tastature Dell tastature Fujitsu Siemens tastature HP Compaq tastature IBM Lenovo Tastature Sony Vaio tastature.Na laptopu ne radi tastatura Svakodnevni problemi sa tastaturama su polivanje vode, čaja, kafe, soka, alkoholnog pića, ili bilo koje tečnosti po njoj. Svaka tastatura laptopa, je višeslojna, i prolivena tečnost prođe ispod tastera, uvuče se između folija i tu napravi kontakt. 

Tada obično 5 tastera ne rade, jer su vezani redno. Ali bilo je situacija kada pola tastature ne radi, kada tastatura sama ispisuje slova, kada laptop neće da podigne sistem već samo pišti.

Koliko traje zamena tastature na laptopu Zamena tastature kod nas u servisu računara traje svega par minuta kod većine laptopova. Doduše ima laptopova kojima je malo teže otvoriti tastaturu, ali i to rešavamo za 15 minuta Garancija na tastaturu Garancija na naše tastature traje 1(jedna) godina, osim ako niste kupili kod nas polovnu tastaturu pa je garancija 6(šest) meseci. Garancija na tastaturu važi ukoliko je ona prestala da radi sama od sebe. Garancija ne važi ukoliko je opet prolivena tečnost po tastaturi, ako je ne adekvatno skidana od strane vlasnika ili drugog lica, ukoliko je udarana. Poručivanje laptop tastature Imate redak laptop, i na njemu ne radi tastatura, pokušali ste je pronaći u Srbiji ali je nema ili je preskupa. To je čest slučaj sa klijentima koji imaju laptop kupljen u inostranstvu, ne radi im tasattura, potrebna je zamena tasatture ali je niko nema. CYBER SOLUTION SERVIS su taj problem rešili na jednostavan način. Naš servis računara može da poruči svaki tastaturu koja postoji na tržištu, od naših kolega iz Kine, i cena će biti adekvatna ostalim našim cenama tasattura koje prodajemo. Klijent ostvlja avans od 50% cene tastature, zbog naše sigurnosti. Tada mi tastaturu poručujemo i ona stiže za 2-30 dana. Zamena tastature je besplatna.