Izaberite svoj omiljeni Stil

PromeniBoje

web design

Izrada internet aplikacija i web Sajta

SEO Research

Izrada internet solucija za Vaš sajt

24/7 support

Na raspolaganju smo Vam

ZAMENA LAPTOP EKRANAPOLOMLJEN VAM JE EKRAN NA LAPTOPU

Vrlo čest slučaj kod laptopova je da se nepažnjom vlasnika laptopa ili nekog od ukućana ekran na laptopu razbije. Ukoliko se to desi ne očajavajte, mi smo tu da zamenimo svaki ekran koji se polomi, jer u našoj ponudi imamo laptop ekrane za sve laptopove koji postoje na tržištu. Ukoliko se desi da neki ekran nemamo na lageru, dužni smo vam izaći u susret i nabaviti ekran kod naših kolega.Kао što možemo videti na slikama postoje razni vizuelni efekti kada vidimo kad je razbijen ekran. Pojavile su se crne mrlje na ekranu, pola ekrana se ne vidi, ekran je sav u linijama raznih boja. Ponekada se dešava da se ekran kada se gleda dobar i ceo, ali pomeranje ekrana se slika gubi i dolazi. Zamenom flet kabla se dešava isto. Tada je ili otišla elektronika ili je jedan od flet kablova u samom ekranu u prekidu. Kod led ekrana se dešava da nema osvetljenja ekrana. Dijagnostikom dolazimo do kvara u samoj elektronici. Trajanje zamene ekrana na laptopu Zamena ekrana na laptopu se vrši veoma brzo, za otprilike jedan do dva sata. Ukoliko je na zahtev klijenta hitno, vršimo odmah ugradnju laptop ekrana. Obično zbog velike potražnje naših ekrana, serviseri nisu u mogućnosti da ekran zamene odmah. Bilo bi lepo kada bi najavili svoj dolazak u naš servis računara. tada bi serviser bio slobodan da vam ekran zameni odmah. Dešava se da ekran nemamo na stanju, a klijenti žele da menjaju baš kod nas. Ekran poručujemo istog dana, i on stiže kod nas u servis za 2-30 dana. Najtraženiji modeli laptop ekrana Danas na tržištu postoje laptopovi sa mnogim dimenzijama ekrana.

 Neki su najčešći i lako se nalaze na tržištu. Ekran 10.1" led, rezolucija 1024x600 Ekran 10.1" led slim, rezolucija 1024x600 Ekran 15.4" lcd, rezolucija 1280x800 Ekran 15.6" led, rezolucija 1366x760 Ekran 17.3" led, rezolucija 1600x900

Naš servis računara je odavno poznat u Vranju kao tim stručnjaka koji veoma ozbiljno prilazi svakom vašem problemu, pa tako i zameni laptop ekrana. Zamena laptop ekrana za naše servisere je rutina, jer će većinu laptop ekrana zameniti za samo par minuta. Za otavranje oklopa oko ekrana na laptopu naš servis koristi plastični otvarač, tako da posle zamene ekrana ne ostaju udubljenja i oštećenja od otvaranja. Svaki zamenjeni laptop ekran je testiran u našem servisu, a vi dobijate pisani račun i garanciju na rad. CYBER SOLUTION SERVIS, na sve svoje laptop ekrane daje pisanu garanciju. Bilo da vam šaljemo ekran ga ga sami zamenite, ili da se laptop ekran menja kod nas u servisu. Garancija važi na sve kvarove koji nisu fizička oštećenja. Tada ili popravljamo ekran u garanciji, ili menjamo pokvareni ekran novim o našem trošku. Garancija ne važi u slučaju kada ste polomili ekran, ili kada ste sami neadekvatno menjali ekran i oštetili ga. Na nove laptop ekrane naš servis daje garanciju od 1 godine. Polovni laptop ekrani su u garanciji od 6 meseci. Nov ili polovan ekran za laptop Svaki naš ugrađeni ekran je nov i to klijent može da vidi pre zamene. Zamenu polovnog ekrana za laptop radimo u dogovoru sa klijentom, kada je nov skup i prelazi cenu samog laptopa, tada pronalazimo polovan ekran testiramo ga i ugrađujemo u klijentov laptop. Na svaki ugrađeni polovan ekran za laptop klijent dobija pisani račun i garanciju od 6 meseci na ispravnost ekrana.Niste iz Vranja: pa to je najmanji problem. Ukoliko želite da kupite od nas punjač za laptop, ekran za laptop, tastaturu za laptop možete ga telefonom poručiti kod nas,i već u toku dana on je poslat vama na adresu. Naravno vi plaćate otkup cene dela koga ste poručili, i plaćate troškove poštarine. Imate laptop, grafičku karticu, matičnu ploču za popravku, pošaljite nam je također kurirskim službama, čim stigne kod nas u servis obavićemo pregled, javiti vam kvar i cenu popravke.