Izaberite svoj omiljeni Stil

PromeniBoje

web design

Izrada internet aplikacija i web Sajta

SEO Research

Izrada internet solucija za Vaš sajt

24/7 support

Na raspolaganju smo Vam

Usluge ugradnje i odrzavanja

Projektovanje i ugradnja sistema video nadzora.

Sistemi video nadzora doživljavaju veliku ekspanziju u današnje vreme u uslovima u kojima živimo i radimo. Na ulici, u saobraćaju, poslovnim prostorima, vozilima, privatnim objektima. Mnogo je razloga za ugradnju sistema video nadzora, od zaštite vlasništva, nadzora firme, zaposlenih, dece, a možda najvažniji aspekt je preventivno dejstvo. Posebno interesantna namena je broadcasting video nadzora putem interneta (ova opcija je korisna ugostiteljskim objektima, organizacijama raznih javnih događaja).

Pored nabrojanih usluga, vršimo projektovanje i instalacije video interfona, opreme za kontrolu pristupa (biometrijskih i magnetnih) kao i sisteme kontrole radnog vremena. Koristimo najmodernija rešenja kao i uređaje renomiranih svetskih firmi: Hikvision, Sony, Panasonic, Samsung itd.

Cyber Solution Servis ima veliko iskustvo u implementaciji sistema video nadzora i kontrole pristupa. Svakodnevno pratimo najnovije tehnologije iz ove oblasti i aktivno ih primenjujemo.

 

 

 

UGRADNJA VIDEO NADZORA 

U ponudi imamo nekoliko kompleta video kamera, koji su prilagođeni najčešćim zahtevima kupaca. Sva oprema je proizvedena u Kini od strane najvećeg globalog proizvođača video opreme – kompanije Dahua Technology,

Kompanija Dahua Technology imaju 13.000 zaposlenih od čega 2.000 inženjera u sektoru razvoja i istraživanja

 (izvor: Wikipedia

Pored predefinisanih kompleta, možemo da ponudimo i rešenja video nadzora, prilagođena konkretnim potrebama kupca.

Napomena: U cene kompleta ne ulaze troškovi instalacije, jer za procenu je neophodno imati uvid u lokaciju na koju se postavlja.